Tuesday, May 22, 2007

stiri dintr-o rapire

am stilul de a-mi imprumuta existenta in mod complet si total unor cauze interesante. ultima, care mi-a rapit toate minutele in care citeam, scriam, blogam, a fost un eveniment din care daca m-as fi trezit parasutata fara niciun background anterior... nu as fi inteles nimic. in esenta e despre free&open source software, despre care invatasem recent ca nu e microsoft (desi la mine si microsoftul e gratuit... so microsoft people come take me!). acum, incercind sa justific ultimele luni, constat ca n-am facut mare lucru, dar ca micul asta mi-a mincat tot timpul.

ieri am pus pentru prima data in ultimele luni mina pe o carte fara sa adorm instantaneu cu ea in mina, ceea ce ma face sa cred ca incep sa ma recuperez. am restante de somn in ultimele luni de cite 3-4 ore pe noapte, ceea ce face o suma impresionanta de recuperat... dar sunt ok ca am cunoscut oameni extraordinari, ca am invatat inca o data ca pt a tine o sala de 300 de oameni nu-ti trebe musai atitudine scortoasa si costum armani, ceea ce romanii n-or sa inteleaga repede.... pacat.

am sa postez, pentru a cita oara promit, poze.
si voi scrie, din nou promit, pe blog, pina la urmatoarea cauza careia imi voi imprumuta neconditionat existenta.

1 comment:

Lucian said...

Gabi, cauza despre care vorbesti a trezit speranta a sute de oameni si i-a facut sa inceapa a se simti mandri pe undeva ca si la noi in tara se pot intampla evenimente de genul acesta. Si nu suntem o turma condusa, ci incepem sa gandim.

Putina lume stie ca fara aportul tau, evenimentul despre care vorbim nu ar mai fi fost ce a fost sau poate nu ar fi fost deloc. Nu stiu daca ti-am spus-o, dar de cateva ori am fost gata sa ma dau batut; ma oprit insa dorinta de a nu-i dezamagi pe ceilalti, iar aici tu ai avut un loc special, pentru ca stiam cat efort depuneai pentru a face ca lucrurile sa mearga in tara.

Nu o sa continui (mi se inchid ochii de somn si am mai postat odata acest mesaj dar l-am pierdu cand sa-l salvez); eu continui sa lupt pentru aceasta cauza. Si sunt sigur ca in adancul sufletului tau nu regreti timpul si efortul depus pentru a duce lucrurile pana la capat si astfel, noi toti, am putut avea eLiberatica. Chiar daca lumea nu stie (inca) care a fost meritul tau.